Hot Rod & Rock Show 2015

Hot Rod & Rock Show on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, eli Pirkkalahallissa vuosittain huhtikuussa järjestettävä autoalan tapahtuma, jonka järjestäjänä toimii FHRA Tampereen Seutu ry. Kyseessä olisi muuten kenties melko tyypillinenkin amerikanrautojen messutapahtuma, mutta Hot Rod & Rock Show’ssa esiintyy myös suomalaisia huippubändejä. Lisäksi päivän messuohjelman lisäksi tarjolla on iltaohjelmaa Tampereen keskustassa.

Tässä tapahtumassa on esillä todella hulppeita ja näyttäviä jenkkiautoja, tuning-autoja, kilpa-autoja, moottoripyöriä ja jopa rekkoja. Tapahtumasta löytyy myös kaikenlaista Hot Rod -harrastukseen liittyvää oheistoimintaa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään huhtikuun lopulla, ja luvassa on jälleen kerran upeita autoja ja moottoripyöriä sekä tietysti naiskauneutta. Varsinaisten messujen ohessa järjestetään myös Evening Party Tampereen Tullikamarilla. Esiintymässä ovat mm. hollantilainen Batmobile, ruotsalainen The Troubled Three, The Greasers, Rockhouse Struttlers sekä DJ Bruce Wayne. Tämän iltatapahtuman liput maksavat 25 euroa ja tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Hot Rod & Rock Show on hauska ja silmiä hivelevä tapahtuma, jossa yhdistyvät upeat autot ja rock-musiikki. Jokaisen (jenkki-)autokuumeisen kannattaisikin ehdottomasti pistäytyä Tampereella huhtikuun lopussa, jos siihen vain on mahdollisuus. Muitakin vastaavia tapahtumia järjestetään, erityisesti kesällä, mutta Hot Rod & Rock Show’ssa on myös mainiota musiikkitarjontaa ja juhlimista voi halutessaan jatkaa aamuyön tunneille asti.