Miksi valitsisin Hot Rodin?

Autot ja autourheilu on kiehtova ja monipuolinen harrastus. Moni kiinnostuu esim. rallista tai kartingista eli mikroautoilusta. Karting onkin monelle autourheilun ammattilaiselle ensimmäinen kosketus moottoriurheiluun. Toiset saavat taas ensikosketuksensa moottoreihin mopojen kautta ja vaihtavat sitten hieman myöhemmin moottoripyöriin. Suomalaiset ovat yhä kasvavissa määrin kiinnostuneita autourheilusta, sillä ralliajajien lisäksi meillä on viime vuosina ollut loistavaa formulakuljettajaakin kisaamassa kärkisijoista.

Mutta jos pelkkä ajaminen ja vauhti eivät vielä anna niitä kovimpia kiksejä, vaan on myös tärkeää, että auto näyttää upealta, ja parhaimmassa tapauksessa se on vielä itse tehty, kiinnostavin vaihtoehto autoharrastukselle saattaa ollakin Hot Rod. Auton suorituskyvyn parantaminen, eli virittäminen, sekä ulkonäön tuunaaminen ovat olennainen osa Hot Rod –harrastusta. Jos esteettinen silmäsi nauttii värikkäistä ja vauhdikkaasti stailatuista vintage-autoista, kannattaa sinun tutustua Hot Rod -autoihin lähemminkin.

Hot Rod -autoja voi rakentaa itse, mutta niitä voi myös ostaa valmiina. Alan tapahtumissa ja erilaisilla messuilla saat hyvän käsityksen siitä, minkälaisia autoja on jo olemassa. Harrastuskerhojen ja -yhdistysten kautta puolestaan löytää varmasti samoista asioista kiinnostuneita harrastajia ja hyvällä tuurilla myös oman auton. Jos haet monipuolista moottorialan harrastusta, jossa yhdistyy oma suunnitteleminen, kädentaidot ja ajamisen vauhti, niin Hot Rod saattaa hyvinkin olla sinun juttusi.